Arlas fiskgratäng
Ibland avänder jag mig av ARLAs sida där finns många goda recept bland annat denna fiskgratäng enkel och god:
242 röster
Med bara några få ingredienser som du alltid kan ha hemma, lagar du snabbt den här läckra fiskgratängen.
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda® Pastasås Tomat & crème fraiche
1/2 dl hackad basilika
2 msk ströbröd
1 dl Arla Köket riven ost gratäng
Fiskgratäng





Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej eller hoki1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda® Pastasås Tomat & crème fraiche
1/2 dl hackad basilika
2 msk ströbröd
1 dl Arla Köket riven ost gratäng
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i portionsbitar och salta runt om. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen. Strö över basilika, ströbröd och ost Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min. Servera med kokt ris blandat med fräst zucchini och vitlök.Kommentarer
Trackback