Följ mig med bloglovin
Mumsig lax
Mumsig lax

Lax är både festligt och enkelt att göra här är en gudomligt god lax, med philadelfiaost och grädde.
4 portioner
4 bitar lax
1 burk philadelfiaost, Mediterranean 125g
1/2 dl ströbröd
1/2 dl fint riven ost
grädde
Smörj en form som passar bra till laxbitarna och lägg ner dom i formen, salta lite lätt. Bred på nästan all ost på laxbitarna. Blanda ströbröd och ost och tryck fast i osten. Klicka i resten av osten runt om, HÄLL NU RUNT laxbitarna och fyll på grädde så att toppen inte täcks av grädde. Ställ in i 225 grader i ca: 20 minuter, servera gärna med ett gott potatismos och sallad.

Lax är både festligt och enkelt att göra här är en gudomligt god lax, med philadelfiaost och grädde.
4 portioner
4 bitar lax
1 burk philadelfiaost, Mediterranean 125g
1/2 dl ströbröd
1/2 dl fint riven ost
grädde
Smörj en form som passar bra till laxbitarna och lägg ner dom i formen, salta lite lätt. Bred på nästan all ost på laxbitarna. Blanda ströbröd och ost och tryck fast i osten. Klicka i resten av osten runt om, HÄLL NU RUNT laxbitarna och fyll på grädde så att toppen inte täcks av grädde. Ställ in i 225 grader i ca: 20 minuter, servera gärna med ett gott potatismos och sallad.
Kycklingwook med ris
Kycklingwook med ris:

Frysta kycklingfileér, är perfekt att ha i frysen, du kan snabbt och enkelt göra allt möjligt, till exempel en enkel wook. ca: 2-3 portioner
2 kycklingfileér
400 gr, valfria wook grönsaker
1 grönsaksbuljong
50-100 gr skinka
1-2 msk sweet chili
1/2 msk kineskisk soja
Dela kycklingen i mindre bitar och fräs i en stekpanna, tillsätt efter en liten stund grönsakerna och buljongtärningen, fräs ihop i 5 minuter. Tillsätt 1-2 msk sweet chili samt lite soya. Servera med ris och en sallad.

Frysta kycklingfileér, är perfekt att ha i frysen, du kan snabbt och enkelt göra allt möjligt, till exempel en enkel wook. ca: 2-3 portioner
2 kycklingfileér
400 gr, valfria wook grönsaker
1 grönsaksbuljong
50-100 gr skinka
1-2 msk sweet chili
1/2 msk kineskisk soja
Dela kycklingen i mindre bitar och fräs i en stekpanna, tillsätt efter en liten stund grönsakerna och buljongtärningen, fräs ihop i 5 minuter. Tillsätt 1-2 msk sweet chili samt lite soya. Servera med ris och en sallad.